Contact

Meer weten over de cursus en workshops?

 

Annemarie Bolder

06 27 44 09 09


 
 

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op. Ook als je meer wilt weten over reminiscentie in het algemeen en het European Reminiscence Network, ben je hier aan het goede adres.

 
 

"Even voorstellen: ik ben Annemarie Bolder, ergotherapeut én eigenaar van Ergoworld. Sinds 2010 vertegenwoordig ik Nederland in het European Reminiscence Network en ben ik ook betrokken bij het ontwikkelen van de Europese aanpak. Door mijn jarenlange ervaring durf ik mezelf inmiddels wel specialist te noemen in het omgaan met mensen met dementie en hun mantelzorgers. Ik doe niets liever dan mijn enthousiasme en vakmanschap voor hen in te zetten. Dat is dan ook wat je mag verwachten tijdens de cursus en workshops: bevlogenheid, inspiratie en een hoop praktische tips om het dagelijkse contact met mensen met dementie nog meer waardevol en bijzonder te maken. Graag tot ziens.”

 

Ergoworld heeft o.a. samengewerkt met:

  • Zinn Thuiszorg Wonen en welzijn
  • VUMC Center on aging
  • Inholland Hogeschool

Blue Drum Ireland, Civic Amsterdam, Cordaan, Dementie-winkel, Dynamo, Eerste lijn Amsterdam, Evenmens, Hilverzorg, InHolland, King Arthur Groep, Laurens, Lutheran Home Care & Hospice Pennsylvania, Mantelzorgcentrum Den Helder, Ontmoetingscentrum de Vijver, Quarijn, Radboud universitair medisch centrum, Stichting Tympaan-De Baat, TWB Thuiszorg met Aandacht, Vitras, Vumc Amsterdam-Center-on-Aging, Warande, Woonzorg Flevoland, Woonzorgcentra Haaglanden, ZINN zorg.

Annemarie Bolder - Trainer

In het kader van de AVG zal er zorgvuldig omgegaan worden met uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens zullen niet gedeeld worden met derden. Uw persoonsgegevens worden door Ergoworld gebruikt ten behoeve van email conversatie. Indien gewenst, kunt u mailen via KPN Zorg Messenger via het emailadres a.bolder@ergoworld.nl. Ergoworld gebruikt daarnaast uw gegevens voor het per mail versturen van een 2 jaarlijkse digitale nieuwsbrief over het scholingsaanbod. Indien u deze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, of uw persoonsgegevens aangepast of verwijderd wilt hebben, kunt u een mail sturen naar Ergoworld en zal Ergoworld daar gehoor aangeven.

Download de gratis app Dementie en herinneringen:
 
 
Call Now Button